Obezbeđenje ovog prestižnog događaja obavljaće stručni pripadnici kompanije Group Security & Loss Prevention (GS&LP) koja je poznata po svojim vrhunskim uslugama fizičkog obezbeđenja.

Balkan Security Expo 2024, prvi sajam bezbednosti posle mnogo godina, održaće se 7. i 8. juna u Beogradu. Za obezbeđenje ovog prestižnog događaja zadužena je kompanija Group Security & Loss Prevention (GS&LP), poznata po svojim vrhunskim uslugama fizičkog obezbeđenja.

GS&LP je sinonim za sveobuhvatna bezbednosna rešenja koja obuhvataju fizičku zaštitu, prevenciju gubitaka i tehničke bezbednosne usluge. Kompanija stavlja poseban akcenat na procenu rizika, odgovarajući na savremene bezbednosne izazove sa inovativnim i prilagođenim rešenjima. Njihov tim stručnjaka poseduje znanje i iskustvo neophodno za ispunjavanje najzahtevnijih potreba svojih klijenata i tržišta​.

Bezbednost na Sajmu
Tokom Balkan Security Expo 2024, obučeni profesionalci GS&LP-a obezbeđivaće kompletan objekat, pri čemu će posetioci uživati visok nivo zaštite. Obezbeđenje uključuje zaštitu lica, imovine i osigurava nesmetano odvijanje svih aktivnosti tokom sajma.

Sajam će okupiti proizvođače, distributere, sistem integratore i kompanije koje pružaju bezbednosne usluge. Program sajma obuhvata B2B i B2C prilike, panel diskusije i umrežavanje. Ova manifestacija predstavlja izuzetnu priliku za stručnjake iz industrije da se povežu i istraže najnovija dostignuća u oblasti bezbednosne tehnologije.

Posetioci Balkan Security Expo 2024 imaće priliku da posete štand kompanije Group Security & Loss Prevention i saznaju više o njihovim inovativnim bezbednosnim rešenjima. Na štandu će biti predstavljene najnovije tehnologije u oblasti fizičke zaštite, prevencije gubitaka i tehničkih bezbednosnih usluga. GS&LP stručnjaci će biti dostupni za konsultacije i demonstracije, pružajući posetiocima uvid u procese procene rizika i prilagođavanje rešenja savremenim bezbednosnim izazovima. Takođe, posetioci će moći da se upoznaju sa širokim spektrom usluga koje GS&LP nudi i saznaju više o njihovim projektima i rezultatima.

Reč direktora GS&LP-a

Ilija Mitrović, direktor kompanije Group Security & Loss Prevention, izrazio je svoje oduševljenje povodom događaja:

Nama je čast da budemo deo ovog izuzetno važnog događaja koji je Srbija dugo čekala. Posebno smo ponosni što će obučeno ljudstvo u domenu fizičkog obezbeđenja obezbeđivati sajam ta dva dana, a verovatno i ranije, kako bi sve bilo na vrhunskom nivou.

Izjavio je Ilija Mitrović za magazin SecuritySEE.

Verujemo da bi ovakva praksa trebalo da postane standard koji negujemo. Ovakvi događaji omogućavaju srpskim i regionalnim firmama da se povežu međusobno, kao i sa stranim liderima i na taj način šire svoj biznis. Istovremeno, ovakvi događaji podižu svest o značaju bezbednosti kako kod institucija, tako i kod pojedinaca. Kompleks će biti potpuno pokriven našim stručnim pripadnicima, a posetioci će ujedno moći da posete i naš štand broj 16.

Intervju možete pogledati na linku ispod.

https://www.securitysee.com/2024/05/21/gslp-brutalna-dominacija-izlagac-i-obezbedjenje-na-balkan-security-expo-2024/