Belgrade Business Run predstavlja najveći Team Building događaj kod nas, koji ima za cilj promociju sporta, zdravog života i podsticanje takmičarskog duha i dobre atmosfere među zaposlenima. Slogan ovogodišnje trke „STAZA NE POZNAJE TITULE“, pokazao je i to kako je moguće uključiti
društveno odgovorne kompanije u zajedničku brigu o zdravlju svojih zaposlenih.

Vremenski uslovi su išli na ruku takmičarima bez obzira na kišu koja je padala čitavo posle podne. Rezultati ni ovog puta nisu bili u prvom planu mada ipak vredi istaći plasman našeg tima

Prvo mesto u muškoj konkurenciji, osvojio je naš tim, na čelu sa kapitenom, Petrom Milutinovićem, menadžerom integrisanih rizika. Ostatak tima činili su naši sjajni momci, Srbo Milisavljević i Miroslav Dukadinović. Ostvareno vreme, daleko je najbolji rezultat od kada se BBR organizuje i predstavljaće, sigurni smo, pravi izazov za sve one koji u narednim godinama gledaju ka najvišem plasmanu., na šta smo naročito ponosni.

Takođe vredi istaći i rezultate u pojedinačnoj konkurenciji, gde je naš momak, Miroslav Dukadinović zauzeo drugo mesto, odmah iza trostrukog uzastopnog pobednika, Kristijana Stošića.

Momci su ovim putem pokazali da je moguće, uz malo želje i volje, a pored svih obaveza vezanih za poslovne ciljeve, naći vreme i posvetiti se zdravim životnim navikama, što danas mnogi zanemaruju.

Kompanija GS&LP ovim putem, još jednom koristi priliku da se zahvali gore pomenutoj trojici na ostvarenom rezultatu, načinu na koji su nas predstavili, uz nadu da će ovakvi i slični događaji narednih godina biti još masovniji i da će kompanije pored visokih poslovnih ciljeva više pažnje i vremena posvetiti svojim zaposlenima.

Više slika možete videti ispod.