Fizička zaštita

U ovaj delatnosti Group Security & Loss Prevention d.o.o.  bazira se na striktnom poštovanju važećih propisa i zakona Republike Srbije. Poslovanje firme počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja i  procedura u radu kao i apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijentu.

Naš tim prepoznaje specifične potrebe i želje klijenata, gde sa svakim uspostavlja profesionalan odnos usmeren ka ostvarivanju zajedničkih poslovnih ciljeva.

Obezbeđenje lica i imovine predstavlja jedan od najvažnijih izazova današnjice. Uzimajući to u obzir, naši službenici obezbeđenja, zadovoljavaju potrebne zdravstvene kriterijume, prošli su odgovarajuće bezbednosne provere, specijalizovani program obuke i licencirani su od strane Ministarstva unutrašnjih poslova za poslove koje obavljaju. Vredi istaći i program obuke u odnosu na konkretno radno mesto, uključujući obuku za pružanje prve pomoći, PP zaštitu i rukovanje različitim složenim tehničkim sistemima.

Kao kompanija kojoj je stalo do svojih zaposlenih, svakodnevno insistiramo na usavršavanju zaposlenih, unapređenju njihovih sposobnosti, a kao rezultat svega toga jeste i uspešno poslovanje u ovoj oblasti i zadovoljstvo naših klijenata, na šta smo posebno ponosni. Kadar koji zapošljavamo predstavlja spoj mladosti i iskustva, što se  nebrojeno puta pokazalo kao dobitna kombinacija, kada govorimo o ostvarivanju poslovnih ciljeva, ali i šansa da mladi nauče više i napreduju u karijeri.